Časovi mađarskog

Огласи за подучавање језика и остали
andrija23
Поруке: 1
Придружен: Пон Сеп 17, 2018 10:15 pm

Časovi mađarskog

Порука од andrija23 » Пон Сеп 17, 2018 10:17 pm

https://www.facebook.com/naucimomadjarski/

Sziasztok svima, ja sam Andrija Milošević, profesor mađarskog jezika iz Beograda i nedavno sam došao na ideju da vam i na ovaj način približim učenje ovog neobičnog jezika. Ovde ćete biti u prilici da naučite neke nove reči i samim tim proširite vaš vokabular kao i da naučite razna gramatička pravila kroz primere. Takođe, saznaćete razne činjenice o samoj Mađarskoj, njenoj kulturi i običajima.

Ako imate pravo da steknete mađarsko državljanstvo, upravo vam je ovo potrebno kako biste što više i lakše napredovali. A ukoliko želite uz moju pomoć da podignete vaš nivo mađarskog jezika, i samim tim da krenete na časove kod mene ili imate neko pitanje u vezi sa državljanstvom i procesom dobijanja istog, javite se putem ove stranice.

Što se samih časova tiče, pripremam ih po najnovijem programu i usput ubacujem dodatne materijale u vidu tekstova, slika, igrica, muzike, i sve to radi zanimljivijeg i lakšeg usvajanja jezika. Imam dugogodišnje iskustvo a trenutno radim kao profesor u Savezu Vojvođanskih Mađara, kao i privatno, od kuće ili preko Skajpa. Držim časove i individualno i u grupi. Pišite za sve dalje informacije.

Marti
Поруке: 1
Придружен: Пон Нов 19, 2018 12:09 pm

Re: Časovi mađarskog

Порука од Marti » Уто Нов 20, 2018 2:30 pm

Dobar dan Andrija,

Zainteresovana sam za učenje mađarskog kako bih mogla da apliciram za dobijanje državljanstva. Zanima me da li imate slobodnih termina za časove kao i koja je cena dvočasa? Ja živim u Beogradu, tako da pretpostavljam da bismo časove imali preko Skypa.

Hvala unapred na brzom odgovoru.

Srdačan pozdrav,
Marta

Пошаљи Одговор